Skummel oppfølger til Jack And The Beanstalk

NetEnt har gjennom mer enn 20 år etablert seg som en av de aller største spillutviklerne i iGamingbransjen. Det svenske selskapet har fans over hele verden og de har de siste årene lansert en rekke offisielle automater i samarbeid med både Guns`N Roses, Universal studios og 20th Century Fox. Fans av NetEnt har aldri vært i tvil om at selskapet kan utvikle fenomenale automater og det knytter seg alltid spenning til deres nyheter.

Selv om selskapet den siste tiden har lansert både Vikings-automaten og den offisielle Jumanji-automaten sammen med 20th Century Fox, er det en ny variant av den udødelige Jack And The Beanstalk det knytter seg mest spenning til. Da NetEnt lanserte Jack And The Beanstalk tilbake i 2011, ble den ansett som å være den første offisielle 3D-automaten og selv mange år senere står den som en av selskapets aller største suksesser.

Mange har håpet at NetEnt ville følge opp en slik suksess med en ny automat, men NetEnt har ikke hatt det travelt. Historien om Jack And The Beanstalk har vært med oss gjennom generasjoner og det er bevist at historien fungerer like godt både som bok, film og spilleautomat. Det er med andre ord ingen enkel oppgave å skulle følge opp en historie som dette, men NetEnt er ikke redd for en utfordring og i 2018 var det endelig slutt på ventetiden. NetEnt kunne opplyse at en ny Jack And The Beanstalk-automat var på vei og denne gangen med en langt mørkere og skumlere vinkling.

Halloween Jack

Det har aldri vært en enkel oppgave å skulle følge opp en suksesshistorie. Om det er innen film, musikk, eller spilleautomater, krever det mye å skulle gi fansen det de ønsker om man skal følge opp et produkt alle elsket. Således gjør NetEnt en strålende jobb når de velger å gi historien om Jack And The Beanstalk en moderne og mørk vinkling. Historien er elsket av millioner og mange vil hevde at det er på tide at noen tar historien inn i en moderne verden. Man kan mene hva man vil, men NetEnt gjør at også den originale historien lever videre gjennom Halloween Jack. Dette er en automat som er like mørk som den er morsom.

Automaten er på ingen måte en modernisert klone av originalen, men heller en dyster og skremmende fortelling som viser baksiden av det så ellers koselige eventyret. Automaten ble lansert bare få dager før Halloween, og det var nok mange fans som hoppet elegant over knask eller knep for å kose seg med denne etterlengtede automaten på egenhånd.

Automaten er som man forventer fra NetEnt, en oppvisning i hva god grafikk er og animasjonene sitter som et skudd. Automaten er dyster, men vakker, og det er de små detaljene som selger historien. Brennende hodeskaller flyr sømløst over skjermen, expanding wilds skremmer vettet av selv den mest hardbarka grøsserentusiasten og Stacked Hellhound Wild, Stacked Jack-o’-lantern Wild og Expanding Death Reaper Wild sørger for at spenningen er til å ta og føle på under hele spillet.

Automaten har en del likhetstrekk med originalen og begge har fem hjul og 20 gevinstlinjer, men over skjermen på Halloween Jack spinner det skumle symboler som flaggermusen, en liten jente som er besatt av djevelen, en hestesko, en ravn og djevelens hest. Med andre ord er det lett å se forskjellen på de to automatene.

Herlig skremmende

Fans over hele verden har ventet på denne automaten i mange år, og Halloween Jack vil nok ikke skuffe noen av dem. Dette er nok ikke en automat man spiller når man skal kose seg med de aller minste i familien, men det er herlig å se den mer enn 2,000 år gamle historien leve videre, om så i et litt dystert format. Med fenomenal grafikk, flotte funksjoner og muligheten for å vinne opptil 600,000 mynter er det mye som tyder på at dette blir nok en suksess for NetEnt.

Privacy Policy