Kjente pokerforfattere

Theory-of-PokerPoker er et ferdighetsspill, altså kan man trene seg opp til å bli veldig god og dermed tjene store penger. Ja, det er nettopp dette som er forskjellen mellom poker og andre pengespill. Her handler det ikke like mye om sjanse og hell som om ferdigheter og kunnskap. Utallige mennesker spiller allerede poker på heltid og brødfør seg på denne måten. Det er en morsom, spennende jobb som gir folk friheten til å gjøre akkurat det de ønsker – bo der man vil, jobbe hvor man vil, reise dit man ønsker. For å starte ut på rett fot, velger mange nye spillere å lese seg opp på gode pokerbøker. Disse finnes i hopetall, men kun utvalgte forfattere er virkelig til å lære av.

Velg rett forfatter for oppgaven

Dan Harrington og David Sklansky er blant de mest kjente pokerforfatterne der ute, og med et par av deres bøker på hylla der hjemme vil du meget sikkert begynne å spille poker på et helt nytt nivå. Begge disse har veldig gode og lange karrierer som pokerspillere bak seg, derfor er deres bøker gull verdt – ekspertisen vil gi deg et helt nytt syn på kortspillet. Ved å lese deg opp på deres bøker vil du få et godt innblikk i pokerverdenen og alle triks som kan hjelpe deg med å nå et høyt nivå på kort tid. De fleste pokerspillere spiller på nettet, på grunn av smidigheten – en bærbar PC eller et nettbrett er alt man behøver.

Norges hemmende lovgivning – ikke på nett

Her hjemme i Norge får vi dessverre ikke lov av staten til å spille poker. Heldigvis har de ikke helt kontroll på nettet enda, derfor velger tusenvis av nordmenn å spille poker på nettet. Det finnes mange gode pokersider der ute som gir deg store bonuser og skyter ofte i gang lukrative kampanjer for pokerspillerne sine. For å finne frem i virvaret har man Casinoer.co, et nettsted som lister opp de forskjellige spillportalene og deres fordeler/ulemper. Start ut så godt som mulig ved å kreve inn de største innskuddsbonusene – så slipper du å spille på minimale nivåer fra start.

Med en god sum på spillkontoen vil du kunne spille på rimelig høye nivåer fra start, i stedet for å bygge deg opp fra det minimale. Dermed kan du begynne å leve som en pokerkonge allerede i morgen, og levere inn oppsigelsesbrev så fort du ser at inntektene begynner å renne inn.

Privacy Policy