Spill Ragnarok

Dommedag og Endetid har alltid opptatt menneskene. Folk har til alle tider fryktet verdens ende. De gamle vikingene var selvsagt ikke noe unntak. De fryktet også at verden skulle gå under en dag, og kalte denne rekken av hendelser Ragnarok. I nyere tid har norrøn mytologi inspirert spillutviklere, og det finnes mange spilleautomater som har mytologi som tema.

Ragnarok i moderne utgave

ragnarokSpillet Ragnarok er kun tilgjengelig hos Unibet, så man må besøke denne nettsiden for å spille spillet. For å lese mer om spillet kan man besøke http://www.norskcasinoonline.com, men her kommer en kort presentasjon av spillet. Ragnarok har fem hjul med tre symbolrader. Linjeantallet er 25, men det er mulig å redusere antallet linjer, dersom man ønsker det. Færre aktive linjer betyr derimot at man har færre vinnersjanser per spinn, så kanskje det ikke lønner seg å deaktivere altfor mange linjer. Det er bedre å redusere innsatsen per linje dersom man vil spare penger. Spilleautomaten er utviklet av Microgaming, som er kjent for å lage gode spill.

Symboler og funksjoner

I spilleautomaten Ragnarok dukker det opp flere kjente guder, i tillegg til mytologiske vesener. Dette spillet lover fart og spenning, og man kan få jokere og scattersymboler. Selvfølgelig er det også mulig å vinne gratisspinn. Spillet har tre bonusspillrunder, som har ulike temaer. Bonusrundene med gratisspinn blir aktivert gjennom å samle røde runesteiner mens man spiller. I bonusspillene dukker Midgardsormen opp, i tillegg til kjempen Surt og selve Fenrisulven. Gevinstene er ganske gode.

Norrøn mytologi

Det er veldig spennende å lese mer om Ragnarok og norrøn mytologi. Selv om folk flest ikke følger Åsatroen lenger, er det mange fantastiske historier om de norrøne gudene, og dette er god underholdning. Man kan lese om Ragnarok på Wikipedia, eller kjøpe en bok om norrøn mytologi. Ragnarok har også gitt inspirasjon til den norske filmen Gåten Ragnarok, og komponisten Richard Wagner skrev også en opera der Ragnarok er temaet. Gudene har alltid inspirert mennesket til å skape unike uttrykk for troen på dem.

Privacy Policy